woensdag 22 augustus 2007

T-Shirt dating: Een nieuwe rage


Bewerkt artikel, bron: www.infonu.nl

Dating via internet was een paar jaar geleden nog iets waar mensen vreemd van opkeken. Wie zoekt nu een lief via de computer ? Sinds kort is er weer een nieuwe rage. Welkom in de wonderlijke wereld van T-Shirtdating.

WAT IS T-SHIRTDATING ?
Het principe is eigenlijk vrij eenvoudig. Via een t-shirtdating website als Shirtdater.com schrijf je je in met een nickname of speciale code. Die nickname kan je vervolgens via de online-shop van deze site op een kledingstuk laten drukken. Dit kledingsstuk krijg je per post toegestuurd. Als je met dat t-shirt rondloopt of ergens uitgaat waar iemand die jou wel ziet zitten ook aanwezig is, maar dat niet dadelijk durft zeggen, kan hij/zij de nickname op je t-shirt onthouden en via die website contact met jou maken.

Heel handig voor mensen die de eerste stap niet durven zetten dus. Als je niet geïnteresseerd bent in de persoon die jou een email stuurt, dan negeert je het. Je privé-gegevens zijn niet bekend, alleen je email adres. Dus je zit safe op dat gebied.

WAAR KOMT DIT VANDAAN ?
Voor één keer is het eens geen Amerikaanse uitvinding,want T-shirtdating vond zijn oorsprong in Italië. Onder de naam Shyno is het in Italië een enorme rage geworden en er zijn in dat land alleen al meer dan 200.000 t-shirt daters ondertussen.

T-SHIRTDATING IN BELGIE & NEDERLAND
In België en Nederland is Shirtdater.com actief. Ze leveren overigens in bijna alle landen. Je kunt ook andere artikelen met je nickname ontwerpen en bestellen, als tassen, hotpants, caps. Deze nickame dating service is gebaseerd op email, dus het werkt wereldwijd, meldt de website van Shirtdater.com. Handig voor op vakantie!

Ghostwriter, infonu.nl

Geen opmerkingen: